Je bekijkt de reis...

a
A
11 mei 2014 09:44 | Door: Ingrid
Hoi Sophie,
Ik zie het helemaal voor me, lijkt me ook super mooi om dat in het echt te beleven.
Geniet en droom nog maar lekker even na.
Nog bedankt voor de mooie kadootjes voor moederdag, heel speciaal zo! Ver weg maar toch dichtbij.
Xxxmams
11 mei 2014 10:16 | Door: Joel
Nu heb ik ook zin om dat te gaan doen met jou haha! Maar ik zie het inderdaad ook voor me. Jammer dat je geen camera had inderdaad, ik had het toch graag zo gezien :)
Geniet er lekker van zou ik zeggen en niet nog meer verbranden he, muts haha
-xxx- Joel
13 mei 2014 21:57 | Door: Frans
Hoi Sophie,
Wat leuk om jouw belevenissen en ervaringen op deze manier een beetje te kunnen volgen. Je bent er echt in een andere wereld terecht gekomen, maar zo te lezen en te zien, lijkt het je prima te bevallen!
Moet inderdaad prachtig zijn, zoals je die tropische onderwaterwereld beschrijft.
Ben ook heel benieuwd hoe de voorstellingsceremonie was aan al die 2000 leerlingen
en ook naar je eerste ervaringen voor de klas.
Daar is het echt wat ze hier een 'brede school' noemen; alles tussen 4 en 18 jaar!
Heel veel succes daar en geniet er van!
Groetjes, ook van Thea,
Frans.
25 mei 2014 00:28 | Door: Annet
Hoi sophie, wat een leuke verslagen , en prachtige foto's hebben jullie gemaakt. Het is een prachtig land, en er is zo vreselijk veel mooi's te zien en te beleven. Maak er een mooie tijd van samen met je collega's, geniet van het land, de mensen en het werk dat jullie daar doen. Nog heel veel plezier.
Groetjes Annet
25 mei 2014 23:24 | Door: wim en baudiern
Volgende keer toch maar een onderwatercamera meenemen. De onverwachte vakantieweek zit er op, hebben we begrepen. Dus sterkte!!